Afgelopen zondag gingen onze U11-spelers vol enthousiasme van start in hun competitie. Het was een ware vuurdoop voor de meesten van hen, en de spanning hing in de lucht als een geladen sfeer.


Hoewel sommigen in het begin wellicht aarzelden, straalden ze van vastberadenheid. In de eerste match, tegen het thuisfront van Aqua Sport Brugge, werd er met een nagelbijtend verschil van 10-8 verloren. Maar onze spelers bleven strijden, en dat was te zien in de tweede wedstrijd tegen Oostende A, waar het resultaat met 12-9 net niet in ons voordeel viel.

Maar naarmate de middag vorderde, begonnen onze jonge talenten hun spel te verbeteren. In de laatste wedstrijd lieten ze zien wat ze in huis hadden en wonnen ze overtuigend met 12-6 van Oostende B.

Deze jongste groep heeft echt indruk gemaakt, en we hebben veelbelovende dingen gezien. Nu is het tijd om hard te blijven werken ter voorbereiding op de volgende uitdaging op 12 november in Oostende. Ga ervoor, U11! Jullie hebben alle potentie om te schitteren!